keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

BORNEO, Sarawak: Semenggoh wildlife centre & Fairy Cave 22.-23.2.

Semenggohin wildlife centressä kävimme katselemassa orangeja. Meillä kävi ihan uskomaton tuuri kun näimme monta orankia ja niiden pomon, joka oli ihan valtava. 







Sinne pääsi helposti bussilla puolessa tunnissa, mikä maksoi 3 rm per henkilö. Sisäänpääsy oli 10 rm ulkomaalaiselta aikuiselta. Eli koko retki maksoi 4€. Samaa retkeä tekee myös matkayritykset, joiden hinnat tälle retkelle näyttivät olevan 70-90 rm. 

Fairy Caveen menimme myös osittain bussilla. Matka kesti noin tunnin ja maksoi 4,5 rm per henkilö. Bussi vei meidät Bau nimiseen kaupunkiin, mistä jouduimme ottamaan taksin luolalle, koska busseja meni niin huonosti. 

Fairy Cave oli todella kaunis! Katosta tippui vesipisaroita, joita auringon säteet kimmelsivät. Alla kuvia jotka kertovat enemmän, mutta eivät tarpeeksi. 






Loppuun vielä hotskuvinkki, jos joku sattuu matkustamaan Kuchingiin.
Yövyimme ensimmäiset yömme ihan täydellisessä huoneessa Lodge 121 nimisessä paikassa Kuchingissa. Pitkästä aikaan taas siisti ja sisustettu huone. Henkilökunta oli myös mukavaa ja avuliasta. Hotelli oli arvokkaampi kuin missä yleensä majoitumme eli 69 rm, mutta saatiin 10 % alennus. Hintaan sisältyi aamiainen (paahtoleipää ja hilloa/voita), ilmaista teetä ja kahvia + vettä ympäri vuorokauden ja tietokone. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti