sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Langkawi



Saavuimme Langkawille 6.2. laivalla. Taksi heitti meidän Pantai Cenangiin, joten aloimme etsiä sieltä guesthousea. Paikalliset ja turistit olivat kaikki ihan älyttömän ystävällisiä. Kaikki yrittivät neuvoa meitä oikeaan suuntaan ja yksi mies jopa käveli meidän kanssamme suositellulle gecko guesthouselle ja varmisti, että löydämme sen. No se oli täynnä, niin kuin moni muukin paikka. Täällä on kaksi vierekkäistä katua täynnä halvempia guesthouseja, joten oli aika helppo metsästää asuinpaikka, kunhan vain löysi nämä kadut. Löysimme vapaan huoneen Izz roomista. Saimme 50 rm tosi siistin huoneen tuulettimella ja lämpimällä suihkulla. Ahh lämmin suihku oli ihana pitkästä aikaan! 

Ensimmäinen päivä meni Pantai Cenangiin tutustuen ja parissa duty free kaupassa kierrellen. Toiseksi ja kommanneksi päiväksi vuokrasimme skootterin. Kiertelimme saarta ja kävimme katsomassa black sand beachiä (missä musta hiekka olikin piiloutunut normin alle), kolmea eri vesiputousta, oriental villagea, museota, kuumia lähteitä ja Kuahin night marketia.
Teimme myös viidakkoretken vuorelle ja menimme toisen vuoren päälle kaapelivaunulla. 















Ensivaikutelma Malesiasta on tosi hyvä! Ihmiset on tajuttoman ystävällisiä (vaikka eivät yrittäisi myydä mitään), saa taas vaihtelua ruokiin sekä tätä kieltä voi ymmärtää ja oppiakin. 


Huomenna matka jatkuu kohti Kuala Perlistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti