keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Kuala Lumpur OSA 1

Lähdimmekin Kuala Perliksestä suoraan Kuala Lumpuriin, koska Taman Negaraan päin ei ilmeisesti olisi mennyt järkevää kuljetusta Kuala Perliksestä. Lähdimme bussilla puoli kahdelta ja olimme perillä siinä kymmenen jälkeen...eli pari tuntia myöhässä. Bussimatka kyllä meni ihan mukavasti, koska oli ilmastoitu bussi ja penkit olivat kuin nojatuoleja. Parin tunnin välein pysähdyttiin vessa ja ruokatauolle.

Kun pääsimme viimein Kuala Lumpuriin, otimme taksin ja pyysimme viemään johonkin guesthouselle hyvälle paikalle. Sen taksikuski teki ja vielä lisäksi antoi kaikkia vinkkejä. Vähän jännitti, koska kaupunki vaikutti ihan järkyttävän isolta kun ajelimme taksin kanssa. 

Saimme huoneen Reggae Guesthousesta China Townin vierestä. Huoneemme on vähän kuin vaatehuone mihin on pistetty kerrossänky, yöpöytä ja peili. Vessa on jaettu. Muuten hotelli on ihan mukava ja rauhallinen. Aamulla saa tehdä keittiössä itselleen paahtoleivät ja teetä tai kahvia. 

Aamulla lähdimme seikkailemaan kaupunkiin. Löysimme sattumalta ihan törkeän kokoisen ostoskeskuksen. Se sisältää kymmenen kerrosta ja huvipuiston sisällä! Uskomatonta! 






Toinen ostoskeskus oli pelkkää elektroniikkaa. Siinäkin oli 5-6 kerrosta ainakin. Näiden jälkeen suunnattiin Kaksois torneille. Sieltä löytyi sitten kaikki maholliset merkit parhaista sinne perus Beshkaan. Ikävää vaan kun vielä tässä vaiheessa reissua ei niin hirveesti viitti shoppailla, että saa sen rinkan kannettuu kotiinkin asti. 

Noi tornit on kyllä mageimmat illalla kun ne hohtaa valoista. 



Puiston kautta lähdettiin suuntaamaan China Towniin päin. Puisto oli ihana, sinne oli tehty uima-allaskin! Jossain vaiheessa mentiin vikaan, ja jouduttiin ottaa bussi sinne. Bussissa taas yksi ystävällinen mies näytti missä hyppäämme pois kyydistä ja opasti vielä sieltä bussipysäkiltä China Towniin asti.



Ensimmäisen Kuala Lumpur päivän jälkeen fiilikset on tosi hyvät ja tää kaupunki vaikuttaa tosi kivalta, eikä ole yhtään niin vaikea kuin kuviteltiin!  





Tänään lähdetään bussilla kohti Cameron Highlandseja, joiden jälkeen palataan vielä tänne! 






1 kommentti: